Phoenix Projects construction & renovation
Bringing buildings back to life

Welkom bij Phoenix Projects

Welkom bij Phoenix Projects!

Phoenix Projects specialiseert zich in het verbouwen en renoveren van oudere gebouwen en woningen.

Wij toveren huizen om in moderne comfortabele woningen zonder de originele karakteristieke details van het gebouw hierbij uit het oog te verliezen. Wij zijn uw partner in innovatieve duurzame energiebesparende maatregelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare innovatieve aannemer om uw woning nieuw leven in te blazen?  Bij Phoenix Projects bent u aan het juiste adres!

Phoenix Projects kan en doet echter nog veel meer:

U bij ons terecht voor het geheel (of gedeeltelijk) voorbereiden en begeleiden van uw project. Phoenix Projects ontzorgt en verzorgt.

Ook organiseren wij workshops die u handvatten geven om goed voorbereid aan een verbouwing of renovatie te beginnen en waar u inzichten krijgt die van belang zijn tijdens de uitvoering. Het risico op een fiasco wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Een goed begin is immers het halve werk......

En wie beter dan een (vrouwelijke) aannemer, die alle valkuilen kent, om u voor te bereiden op een avontuur met partijen uit de toch wel aparte (nog zeer mannelijke) en voor velen nog onbekende en enigszins intimiderende bouwwereld?

Bel ons voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen. Ook kunt u ons een email sturen of het contactformulier gebruiken. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.