Phoenix Projects construction & renovation
Bringing buildings back to life

Over ons

Anders en veel meer......

Onder de deskundige leiding van één van de weinige gekwalificeerde vrouwelijke aannemers in Nederland, kan vrijwel iedere bouw- en verbouwdroom door ons worden gerealiseerd. Dit alles met een vrouwelijk oog voor detail, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en de meest doordachte praktische oplossingen.

Zoals de naam Phoenix Projects reeds doet vermoeden specialiseren wij ons in het verbouwen en renoveren van oudere gebouwen en woningen en brengen deze weer tot leven.

Een team van professionals gebruikt moderne innovatieve en duurzame technieken om uw woning van alle gemakken te voorzien. Complete verbouwingen en renovaties van A tot Z.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het geheel (of gedeeltelijk) voorbereiden en begeleiden van uw hele project. Van idee tot oplevering.

Ook organiseren wij workshops die u handvatten geven om goed voorbereid aan een verbouwing of renovatie te beginnen en waar u inzichten krijgt die van belang zijn tijdens de uitvoering. Het risico op een fiasco wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Een goed begin is immers het halve werk......                        

En wie beter dan een (vrouwelijke) aannemer, die alle valkuilen kent, om u voor te bereiden op een avontuur met partijen uit de toch wel aparte (nog zeer mannelijke) en voor velen nog onbekende en enigszins intimiderende bouwwereld?

Tevens houden wij of werken wij mee aan informatiebijeenkomsten (veelal op verzoek van bijvoorbeeld een bewonersvereniging, een VVE of een wijk-initiatief) over verschillende onderwerpen. Meestal echter op het gebied van duurzaamheid en energiebesparende maatregelen. Een bijeenkomst waar vele oplossingen en maatregelen worden uitgelegd helpt mensen om te bepalen welke oplossingen bij hun specifieke situatie past en het meest effectief zou zijn.